Startup Safary Athens

To Startup Safary Athens επιστρέφει στην Αθήνα στις 21 και 22 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας και το Corallia θα βρίσκεται εκεί για να συνομιλήσει και να ενημερώσει το κοινό για τη δραστηριότητά του.

To Corallia φέτος θα παρουσιάσει τις δράσεις του στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του προγράμματος egg-enter·grow·go [Λεωφ. Συγγρού 190 – Καλλιθέα]. Η εκδήλωση με τίτλο Egg Startup Safary θα λάβει χώρα το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και το Corallia για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού, σχετικά με τις δράσεις που υλοποιεί για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις και τα επιτεύγματα των gi-Cluster, mi-Cluster και si-Cluster, που υποστηρίζει το Corallia, καθώς και για το ρόλο του οργανισμού στην επιτάχυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας με τη βοήθεια συγκεκριμένων μεθόδων και εργαλείων.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομάδες του 3ου κύκλου του προγράμματος egg και να δουν από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύσσουν.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο egg εδώ.