Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και links για τους εκάστοτε διαγωνισμούς που διοργανώνονται από φορείς καινοτομίας και αφορούν στην ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών και πρακτικών, υπό τη συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση της επικαιρ...
Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές οδηγίες, τα έγγραφα και τους συνδέσμους που αφορούν στα εκάστοτε τρέχοντα προγράμματα χρηματοδότησης και ενίσχυσης νέων επιχειρήσεων, υπό τη συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση της επικαιρότητα...
Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε τους σχετικούς οδηγούς και τα έγγραφα που αφορούν στη διαδικασία σύστασης κάθε μορφής επιχείρησης, υπό τη συνεχή καθοδήγηση και ανανέωση των παραπάνω από τη ΜΟΚΕ του ΤΕΙ Σερρών. 1. Γενικές Οδηγίες ...
Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε τις σχετικές οδηγίες και τους συνδέσμους, που αφορούν στα δικαιολογητικά για την άδεια κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας βιομηχανικών και πνευματικών δικαιωμάτων, υπό τη συνεχή καθοδήγηση και ανανέωση των παραπάνω απ...
Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε όλα τα σχετικά έγγραφα, τις οδηγίες και τους συνδέσμους που αφορούν σε τρέχοντα προγράμματα χρηματοδότησης ερευνητικών προσπαθειών, υπό τη συνεχή ενημέρωση και παρακολούθηση της επικαιρότητας από τη ΜΟΚΕ του Τ...
Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε τις σχετικές οδηγίες για τις άδειες και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την ίδρυση και λειτουργία μιας επιχείρησης, υπό τη συνεχή καθοδήγηση και ανανέωση των παραπάνω από τη ΜΟΚΕ του ΤΕΙ Σερρών. Οδηγ...
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της ΜοΚΕ στις 23/5/2012 με θέμα: «Η Καινοτομία στην αξιοποίηση της Πρωτογενούς Παραγωγής» στο Αμφιθέατρο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» του ΤΕΙ Σερρών. Την Ημερίδα παρακολούθησαν πάνω από 180 άτομα, σπουδαστές και απόφοιτοι του ΤΕΙ Σερρών, επιχειρηματίες και λοιποί ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις παρουσιάσεις των αξιόλογων ομιλητών.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις παρουσιάσεις των εισηγητών, καθώς και φωτογραφίες από την Ημερίδα.
Παρουσιάσεις – Ομιλίες
· Δρ. Πουστουρλή Κατερίνα, Υπεύθυνη Ποιότητας ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ – Επίτευξη ποιότητας από το χωράφι στο πιάτο
· Μπόρας Ζέλιος, Διαχειριστής Ζ. ΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. - Ανάδειξη τοπικής ζωικής παραγωγής σε προϊόντα “gourmet”
· Δρ. Καμενίδης Χρίστος, Ομότιμος Καθηγητής Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ - Προώθηση αγροτικών προϊόντων από τον παραγωγό απευθείας στον καταναλωτή
· Διάλειμμα - Εκθέτες
· Γαβρανίδης Οδυσσέας, Διευθύνων Σύμβουλος ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ Α.Ε. - Ενεργειακές καλλιέργειες – Παραγωγή βιοντίζελ