Η Καινοτομία στην αξιοποίηση της Πρωτογενούς Παραγωγής

  • Εκτύπωση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  Ημερίδα της ΜοΚΕ στις 23/5/2012 με θέμα: «Η Καινοτομία στην αξιοποίηση της Πρωτογενούς Παραγωγής» στο Αμφιθέατρο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» του ΤΕΙ Σερρών. Την Ημερίδα παρακολούθησαν πάνω από 180 άτομα, σπουδαστές και απόφοιτοι του ΤΕΙ Σερρών, επιχειρηματίες και λοιποί ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις παρουσιάσεις των αξιόλογων ομιλητών.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις παρουσιάσεις των εισηγητών, καθώς και φωτογραφίες από την Ημερίδα.

 

 Παρουσιάσεις – Ομιλίες

·     Δρ. Πουστουρλή Κατερίνα, Υπεύθυνη Ποιότητας ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ – Επίτευξη ποιότητας από το χωράφι στο πιάτο 


·     Μπόρας Ζέλιος, Διαχειριστής Ζ. ΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. - Ανάδειξη τοπικής ζωικής παραγωγής σε προϊόντα “gourmet”

 


·      Μπαντής Αθανάσιος, Διευθυντής Έρευνας και ανάπτυξης ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ Α.Ε. - Βιολειτουργικά τρόφιμα & ειδικά προϊόντα διατροφής 


·      Δρ. Καμενίδης Χρίστος, Ομότιμος Καθηγητής Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ - Προώθηση αγροτικών προϊόντων από τον παραγωγό απευθείας στον καταναλωτή


·     Διάλειμμα - Εκθέτες

 


·     Χατζή Ευσταθία, marketing εξαγωγών - Τζίκα Ευαγγελία έρευνα & ανάπτυξή ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. - Έρευνα, ανάπτυξη & προώθηση νέων προϊόντων στην βιομηχανία τροφίμων 


·     Γαβρανίδης Οδυσσέας, Διευθύνων Σύμβουλος ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ Α.Ε. - Ενεργειακές καλλιέργειες – Παραγωγή βιοντίζελ 


·   Κωνσταντινίδης Αλέξανδρος, Καθηγητής Εφαρμογών Γεωπληροφορικής ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ - Καινοτόμες πρακτικές γεωπληροφορικής στην ανάλυση του αγροτικού χώρου 


·   Αμανατίδου Βασιλική, Τεχνολόγος - Γεωπόνος, ΕΑΣ Σερρών Α.Ε. - Διατροφικές καινοτομίες: Νέες ποικιλίες ρυζιού για ειδικές ομάδες πληθυσμού 

 


   Φωτογραφίες 2ης Ημερίδας